Gemakkelijk zorgen dat jouw klanten hun afspraken nakomen

Het zal vast wel eens voorgekomen zijn dat je klanten hebt gehad waarbij jij jouw deel van de afspraak bent nagekomen, maar zij weigeren te betalen of niks meer van zich laten horen. Het lijkt ontzettend lastig om dit soort gevallen op te lossen. Maar eigenlijk is het makkelijk uit te besteden, waardoor jij alsnog het geld waar jij recht op hebt terugkrijgt. Met hulp van BMK Debiteurenbeheer wordt er een debiteurenbeheer uitgevoerd zonder dat jij daarvoor nog extra stappen hoeft te ondernemen.

Debiteurenbeheer

BMK Debiteurenbeheer kijkt als eerste naar hoe jij jouw bedrijf geïnventariseerd hebt. Zo kunnen zij voor zichzelf een goed overzicht maken van hoe het debiteurenbeheer in gang moet worden gezet. Jij krijgt vervolgens een plan van aanpak gepresenteerd waar het bedrijf mogelijk mee aan de slag zou kunnen, afhankelijk van jouw goedkeuring.
Na de invoering van het beleid zorgt het debiteurenbeheer ervoor dat facturen snel en ordelijk naar klanten verstuurd worden. Vervolgens bellen de specialisten van het bedrijf de klanten op  die niet aan hun betalingstermijn hebben voldaan. Daarna worden er afspraken gemaakt om alsnog het geld zo snel mogelijk overgemaakt te krijgen. Jij wordt hierbij ten alle tijde op de hoogte gehouden van het proces.

Meer dan 40 jaar ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring weet BMK Debiteurenbeheer inmiddels als geen ander welke procedures zij in moeten zetten om niet-betalende klanten met geld voor de dag te laten komen. Daarbij worden de grootste zorgen uit jouw handen genomen en komt de liquiditeit van jouw bedrijf niet ter discussie te staan. Met hulp van het debiteurenbeheer kun je voorkomen dat je jouw bedrijf in de schulden werkt, zonder dat je zelf daar daadwerkelijk schuld aan hebt.  Daarnaast geeft het ook een goed signaal naar nieuwe klanten af, zodat zij op tijd de rekeningen betalen die jij opgestuurd hebt.

Previous

Next