De vier voordelen van een Fabius Opleiding

Fabius Opleidingen verzorgt al 25 jaar opleidingen en trainingen op MBO niveau voor volwassenen. De opleidingen zijn er vooral op gericht om jou een goede basis te geven om aan de slag te kunnen in een bepaald vak. Daarnaast bieden ze cursussen aan waarmee jij je kennis verder uit kunt breiden en je kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten. En zijn vier redenen waarom kiezen voor een Fabius Opleiding een aantrekkelijke keus is. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Je kunt de opleidingen op 50 locaties in heel Nederland volgen

Overal in het land kun je de opleidingen volgen, het maakt dus niet uit waar je woont. En dat is wel zo handig. Zeker als je al een gezin hebt en misschien ook werkt wil je niet urenlang hoeven rijden naar een opleidingsinstituut.

Een vooropleiding is niet nodig

In tegenstelling tot veel andere opleidingen kun je direct beginnen, ook zonder vooropleiding. Dit maakt een Fabius Opleiding haalbaar voor iedereen. En binnen een half jaar kun je al beschikken over een diploma waar je echt iets aan hebt.

Je wordt uitstekend begeleid

De docenten van de Fabius Opleiding zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij de opleiding met succes afrond. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je zelf voor de volle honderd procent inzetten. En dan kan er eigenlijk weinig misgaan.

Een Fabius Opleiding is betaalbaar

Fabius streeft er naar om jou een goede opleiding te kunnen bieden voor een heel betaalbare prijs. Dat vinden zij namelijk wel zo eerlijk. En dat vindt de overheid ook. In veel gevallen kun je kosten van je opleiding namelijk van de belasting aftrekken. Dit maakt de opleiding dus nog gunstiger voor iedereen met een klein budget.

Previous

Next